Új autókölcsönző a Debrecen Airporton

Május elejétől az Autonom Autókölcsönző szolgáltatásai már Magyarország második legforgalmasabb repterén, a Debrecen Airporton is igénybe vehetők. Az ide érkező utasok az autókölcsönző kompakt és luxuskategóriás autóiból álló flottájából választhatják ki a számukra legmegfelelőbb gépjárművet.

A Debrecen Airport Magyarország legnagyobb forgalmú vidéki repülőtere, 2016-ban több mint 284 000 légi utassal, ahol a járatbővüléseknek köszönhetően az utasok száma is folyamatosan emelkedik. Ez a növekedés nem csupán a repülőtér fejlődésére van jó hatással, hanem pozitívan hat a régió turisztikai és üzleti forgalmára is. A növekvő forgalomhoz igazodva a Debrecen Airportnak is folyamatosan bővíteni kell a szolgáltatásait megbízható partnerekkel. A legújabb együttműködő partnerük az Autonom Autókölcsönző, akiktől az ide érkező utasok már május elejétől bérelhetnek autókat a kis és középkategóriától egészen a felső középkategóriás modellekig.

Az Autonom Services SRL-t 2005-ben alapították, 3 autóval, egy év elteltével az üzleti forgalom meghaladta az egymillió eurót. 2017-ben Romániában 41 iroda működik és tavalyi évben a forgalom elérte a 18 millió eurót, a flotta mérete meghaladta a 3000 új autót. A magyarországi terjeszkedés 2013-ben fogalmazódott meg, 2014-ben már bejegyzett cégként működött az Autonom Hungary Kft., és Budapest mellett kiemelt fontosságú, stratégiai célkent tűztük ki a debreceni terjeszkedést.

Az Autonom Autókölcsönző online foglalási rendszerén villámgyorsan a Debreceni Airporton is ki lehet választani és le lehet foglalni a kért gépjárművet, de a cég helyi irodájának munkatársa telefonon is bármikor elérhető, ha az ügyfélnek segítségre lenne szüksége.

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.