Trükkös utasok

A túlsúlyos vagy túlméretes poggyász feladása helyett volt, aki három nadrágot vagy két télikabátot vett fel, de a csokival való megvesztegetéstől sem riadtak vissza egyes utasok a Norwegian Airlines légitársaság top tízes listája szerint.

A légitársaság közleménye szerint a London-Gatwick repülőtéren dolgozó földi kiszolgáló személyzet megkérdezésével szedték össze a tíz legfurcsább próbálkozást, amellyel az utasok a túlsúlyos vagy túlméretes kézipoggyász feladását próbálták elkerülni.

A karácsonyi időszakban többen azzal próbálkoztak, hogy több réteg ruhát vettek fel, volt, aki három nadrágot, egyesek két öltönyt, mások két téli kabátot viseltek, utóbbi esetben az utas másik három pulóvert is a derekára kötött. Volt olyan utas, aki azt szerette volna, ha eltekintenek attól, hogy egy üvegben háziállata hamvait szállítja, és olyan is akadt, aki a vámmentes boltban frissen vásárolt csokival akarta megvesztegetni a kiszolgáló személyzetet.

A légitársaság vezetőit a közlemény szerint meglepte ez a gyakorlat, mivel – mint írták – egy kézipoggyász, illetve egy kisebb csomag ingyen a fedélzetre vihető, és túlsúlydíjaik is alacsonyabbak az angol átlagnál.

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.