További 10 új Wizz Air járat Budapestről

Február 7-én a Wizz Air bejelentette, hogy egy további repülőgépet állít forgalomba budapesti bázisán és újabb 10 célállomásra indít járatokat, ezzel 33-ra növelve az elérhető városok számát. A légitársaság legújabb beruházásával 2,5 millióra növeli az éves székkapacitást. A korábban bejelentett járatok mellé érkező hatodik repülőgép április elején áll forgalomba és az alábbi útvonalakat szolgálja ki: Malaga, Bukarest, Kolozsvár, Varsó, Szófia, Larnaka, illetve Heraklion, Zakynthos, Rodosz és Thesszaloniki.

Február 7-én a Wizz Air bejelentette, hogy egy további repülőgépet állít forgalomba budapesti bázisán és újabb 10 célállomásra indít járatokat, ezzel 33-ra növelve az elérhető városok számát. A légitársaság legújabb beruházásával 2,5 millióra növeli az éves székkapacitást. A korábban bejelentett járatok mellé érkező hatodik repülőgép április elején áll forgalomba és az alábbi útvonalakat szolgálja ki: Malaga, Bukarest, Kolozsvár, Varsó, Szófia, Larnaka, illetve Heraklion, Zakynthos, Rodosz és Thesszaloniki.Ezzel az új géppel és a múlt héten bejelentett kapacitás-bővítéssel a Wizz Air egymillió új utasforgalmat generál. Az új célállomások elérése mellett a Wizz Air egy teljesen új promóciót indít, 2500 jegyet ajánl fel 2500 Ft-os – kb. 9 eurós – áron.
A társaság további, Európán kívüli célállomások kiszolgálását is tervezi, amennyiben megkapja az ehhez szükséges hatósági engedélyeket. A tervezett célállomások: Tel-Aviv, Kijev, Moszkva és Isztambul.
A budapesti növekedés részeként a Wizz Air 100 új közvetlen munkahelyet teremt Magyarországon, ezzel 400-ra növelve a helyi munkatársak számát. További 2000 munkahelyet pedig közvetve hoz létre a működését kiszolgáló iparágakban.

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.