Tovább terjeszkedik Budapesten a Ryanair

A Ryanair jövő évi nyári menetrendjében új járatot indít Budapestről East Midlands-be, két új nyári járatot Berlinbe és Nürnbergbe, valamint növeli járatai számát Brüsszelbe, Milánóba és Velencébe.

Így jövőre az ír légitársaság 2,1 millió utast kíván szállítani budapesti útvonalain. East Midlandsbe hetente háromszor közlekednek majd a gépek, az október végén induló berlini és nürnbergi járatok pedig nyáron is naponta szállítják az utasokat, így összesen 23 útvonal közül választhatnak a Budapestről indulók.

Sűrítik a Brüsszel-Charleroi-ra közlekedő járatokat heti 9-re, a milánóit (Bergamo) napira és a velenceit (Treviso) heti háromra.

 

 

A RYANAIR BEJELENTETTE BUDAPESTI NYÁRI MENETRENDJÉT 2017-RE (+12%)
ÚJ JÁRAT EAST MIDLANDS-BE ÉS 2,1 MILLIÓ UTAS
A Ryanair, Európa elsőszámú légitársasága ma (október 5-én) bejelentette budapesti nyári menetrendjét 2017-re: egy új járatot indít East Midlands-be, két új nyári járatot Berlinbe és Nürnbergbe, valamint növeli járatai számát Brüsszelbe, Milánóba és Velencébe. Ez évi 2,1 millió utast és 1.600* állást jelent a Budapest Liszt Ferenc repülőtér számára, a Ryanair pedig 12%-al növeli budapesti utasforgalmát.
A Ryanair budapesti menetrendje 23 izgalmas desztinációt, alacsonyabb viteldíjakat (a Ryanair továbbadja az alacsony olajárakat alacsony viteldíjak formájában) és még jobbb felhasználói élményt jelent az “Always Getting Better” programjának 3. évében. A 2017-es budapesti nyári menetrend a következő újdonságokat tartalmazza:
 1 új járat: East Midlands (heti 3)
 2 új nyári járat: Berlin (napi) & Nürnberg (napi)
 Több járat: Brüsszel-Charleroi (heti 9), Milánó Bergamo (napi 1) és Velence Treviso (heti 3)
 Összesen 23 úticél
 Heti 118 járat
 Évi 2,1 millió utas (+12%)
 1,600* “helyszíni” állás/év
A Ryanair továbbra is összeköti Budapestet Európa legfontosabb üzleti központjaival, többek között Brüsszellel (heti 9-szer), Dublinnal (naponta) és Londonnal (napi 3-szor), jobb menetrenddel és alacsonyabb viteldíjakon, ezáltal a Ryanair ideális választás a magyar üzleti utasok és turisták számára.
Matthias Wenk, a Ryanair Marketing Operations Director-a a következőket nyilatkozta Budapesten:
“Nagy örömmel mutatjuk be budapesti 2017-es nyári menetrendünket, mely egy új járatot tartalmaz East Midlands-be, két új nyári járatot Berlinbe és Nürnbergbe és több járatot három további úticélhoz.
Ez évi 2,1 millió utast és 1.600* állást jelent Budapesten, ahol 12%-al növeljük az utasforgalmunkat.
Utasaink még több alacsony viteldíjnak örülhetnek 2017. nyarán. Ahogy nemrég bejelentettük, számításaink szerint az átlag viteldíjak 10%-12%-al csökkennek a következő hat hónapban 2017. márciusáig. Soha nem volt kedvezőbb alacsony viteldíjas utazást foglalni a Ryanair-en és minden ügyfelünknek azt ajánljuk, hogy már most foglalja le 2017-es nyaralását a Ryanair.com weboldalon vagy a mobil applikáción keresztül.
Az új 2017-es budapesti nyári menetrend alkalmából kiárusítást indítunk 5.249 forintos kezdő árral, mely vasárnap éjfélig (október 16.) foglalható. Mivel ezek a hihetetlenül alacsony árú jegyek hamar elfogynak majd, érdemes felkeresni a www.ryanair.com-ot, nehogy lemaradjanak az ajánlatról.”
*Az ACI kutatása szerint 1 millió utas hozzávetőlegesen 750 ‘helyszíni’ állást biztosít.
További információ kérhető:
Robin Kiely Horváth Evelin
Ryanair Ltd Ryanair Ltd
Tel: +353-1-9451949 Tel: +353-1-9451384
press@ryanair.com horvathe@ryanair.com
A Ryanair Európa legkedveltebb légitársasága, évi 117 millió utassal, 1.800 napi járattal 84 légibázisról, ezáltal
200 úticélt összekötve 33 országban 350 Boeing 737-es repülőgépből álló flottájával. Jelenleg további 315 Boeing
737-es repülőgép van rendelésen, ezáltal a Ryanair tovább csökkenti alacsony viteldíjait és évi 180 millióra növeli
utasforgalmát 2024-ig. A Ryanair csapata több mint 11.500 magasan képzett repülési szakemberből áll, akik
Európa legpontosabb légiszolgáltatását nyújtják és fenntartják a cég 31 éve tartó és az iparágban egyedülálló
biztonsági rekordját.

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.