Tovább bővít a Wizz Air Romániában

A Wizz Air augusztusban megnyitja új bázisát Nagyszebenben és négy új járatot indít a város nemzetközi repülőteréről (Sibiu International Airport). A légitársaság továbbá bejelentette, hogy Szucsáva célállomással bővíti romániai hálózatát, ahonnan London Lutonba indít új járatot.

A Wizz Air már ma is Románia legnagyobb légitársasága, Nagyszeben pedig a hetedik bázisa lesz az országban, ahol Szucsáva a kilencedik célállomása. Az új bázison egy új Airbus A320 fog szolgálni, a Wizz Air Nagyszebenből induló új járatai Nürnberg, München Memmingen, Milánó Bergamo és Madrid célállomásokra repülnek majd, míg a London Lutonra induló járatok száma ötre emelkedik. A Szucsáváról indított új járat hetente négyszer repülve köti össze az észak-romániai várost London Luton repülőterével.

Az új nagyszebeni bázis a Wizz Air 100 millió eurós befektetésének eredménye; a légitársaság 36 fős személyzettel bővülve szolgálja ki az új repülőgépet, ezzel a Wizz Air romániai alkalmazottainak száma 600 főre emelkedik.

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.