Több EL Al-járat a téli szezonban

A sikeresen, közel 90%-os töltéssel üzemelő nyári szezoni járatok után az EL AL a tavaly télihez képest eggyel több járatot közlekedtet a téli szezonban. Hétfőn, kedden, szerdán, pénteken és vasárnap a megszokott reggeli járatok mellett ugyanis csütörtökön este is indul járat.

A sikeresen, közel 90%-os töltéssel üzemelő nyári szezoni járatok után az EL AL a tavaly télihez képest eggyel több járatot közlekedtet a téli szezonban. Hétfőn, kedden, szerdán, pénteken és vasárnap a megszokott reggeli járatok mellett ugyanis csütörtökön este is indul járat.Az áprilistól induló nyári menetrendi szezonban heti 8 járatot tervez az EL AL, újdonság lesz a Tel Avivból szombat este induló járat.
Izrael nemzeti légitársaságaként az EL AL kiemelt célnak tekinti az egyéni utazók, turisták és üzletemberek számának növelését, ennek érdekében többek közt rendszeresen kínálnak turista osztályú akciókat és bevezettek egy kedvező business osztályú jegyárat is.
A magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtó EL AL a világ egyik legbiztonságosabb légitársasága, ahol a check-in szolgáltatás, a fedélzeti ellátás és szórakoztató rendszer, a fedélzeti és egy útipoggyász szállítása, valamint a kényelmes  és tágas sortávolság külön díj nélkül,  az alapszolgáltatás részét képezik.

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.