Télen sem áll le az Iberia

Az Iberia idéntől a korábbi évektől eltérően a téli szezonban is üzemeltet járatokat Budapest és Madrid között, méghozzá rögtön heti hármat, amelyek szerdán, szombaton és vasárnap indulnak a magyar fővárosból.

A spanyol nemzeti légitársaság 2015 nyarán tért vissza a magyar fővárosba, most pedig tovább bővíti kínálatát Budapestről. Míg nyáron – a turistaszezonhoz igazodva – heti hétszer repülték az Iberia gépei az útvonalat, addig a téli időszakban heti háromszor teljesíti a Budapest-Madrid távot a légitársaság az Airbus A320-as gépcsaládhoz tartozó repülőivel.

A járatok az alábbi menetrend szerint közlekednek a 2017 októberétől a téli időszakban:

 

 

Járatszám

 

Induló állomás

 

Indulás

 

Célállomás

 

Érkezés

 

Nap

 

IB3279

 

Budapest

 

11:40

 

Madrid

 

15:00

 

Vasárnap

 

IB3278

 

Madrid

 

07:50

 

Budapest

 

10:55

 

Vasárnap

 

IB3279

 

Budapest

 

15:35

 

Madrid

 

18:55

 

Szerda, Szombat

 

IB3278

 

Madrid

 

11:45

 

Budapest

 

14:50

 

Szerda, Szombat

 

A bővítést az tette indokolttá, hogy Budapest egyike a legkedveltebb desztinációknak a spanyol utazók körében, és hasonlóan magas a kereslet a magyarok részéről is. Bár Madrid már önmagában izgalmas úti cél, ahol akár egy teljes hetet is el lehet tölteni, érdemes kihasználni az Iberia által kínált belföldi átszállási lehetőségeket. Az Iberia légitársasággal Madrid-Barajas repülőteréről egy rövid átszállást követően további 22 spanyol városba lehet eljutni, egyebek mellett Alicantéba, Gran Canariára, Malagába és még sok más célállomásra is.

Az Iberia spanyol légitársaság kínálja a legjobb átszállásokat Közép- és Dél-Amerika nagy repülőtereire is. A közvetlen kínálatban olyan latin-amerikai desztinációk is szerepelnek, mint például Buenos Aires, Mexikóváros, Havanna, Medellín, Montevideo, Santiago de Chile, vagy épp a brazil Sao Paulo. Madridból egyébként Afrikán belül a marokkói Marrákes és a szenegáli Dakar városába is elrepülhetünk a légitársasággal.

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.