Télen is közlekedik a Lufthansa járata Debrecenbe

A Lufthansa új Debrecen-München járata kedvező piaci fogadtatásra talált, ezért a légitársaság úgy döntött, hogy a 2016/17-es téli menetrendben is közlekedteti a járatot

A járat már szeptembertől új időpontban közlekedik (az új menetrend 2016. szeptember 16-ától lép életbe) München és Debrecen között, jobb lehetőségeket biztosítva a Münchenben átszálló utasoknak mind a Németországon belüli, mind az európai, illetve az interkontinentális járatokra. A bajor fővárosból a jelenlegi 7:30 helyett 11:00 órakor száll fel az útvonalon közlekedő Bombardier CRJ 900-as gép, majd 12:35-kor landol a cívisvárosban, ahonnan 13:15-kor indul vissza és 14:55-kor landol Münchenben. A járat továbbra is a hét három napján, hétfőn, szerdán és pénteken közlekedik majd.

A délelőtt 11 órás indulásnak köszönhetően összesen 23, Münchenbe érkező interkontinentális járatról lehet kényelmesen átszállni a Debrecenbe tartó Lufthansa-gépre, köztük olyan városokból, mint New York, Mexikóváros, Peking, Delhi, Hong Kong, Sanghaj, Mumbai, Kairó, Torontó, Teherán, Charlotte, Sao Paulo, Montréal, Boston és Denver. A Debrecenből Münchenbe induló utasok pedig 16 interkontinentális járatra szállhatnak át még aznap, köztük a Newark, Washington, Chicago, Tokió, San Francisco, Szöul, Montréal, Boston, Peking, Hong Kong felé induló gépekre.

Az új menetrend még több belföldi járat csatlakozását teszi lehetővé, így a Lufthansa valamennyi német városból (Hamburg, Düsseldorf, Köln/Bonn, Berlin, Stuttgart) Münchenbe induló reggeli járatával el lehet jutni Magyarországra.

A Debrecenből Észak-Amerikába tartó utasok pedig élvezhetik a müncheni 2-es terminál április 26-án megnyitott szatellit épületének minden előnyét, ahol 4000 négyzetméteren elterülő öt új Lufthansa Lounge, továbbá játszósarkok és zajmentes övezetek várják az utasokat. Az új épületben ingyenes Wi-Fi hálózat, elektromos töltési lehetőség, valamint 7000 négyzetméteren 15 üzlet, hét étterem és kávézó is az utasok rendelkezésére áll.

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.