Születésnapra készül a Lufthansa

50 évvel ezelőtt, 1967. augusztus 26-án érkezett Magyarországra a Lufthansa első menetrend szerinti járata. A jubileum alkalmából a Lufthansa egy hónapon keresztül számos ajándékkal és nyereményjátékkal készül.

„A különböző portálokon futó kvízjátékok mellett bárki számára elérhető egy 10 000 forint értékű voucher, amelyet a https://promotion.lufthansa.com/hu50promo oldalt felkeresve tölthet le és így következő, Magyarországról induló Lufthansa járatra foglalt jegyénél válthat be.

A cég zártkörű ünnepségére szeptember 8-án Budapestre érkezik a világ legújabb szélestörzsű gépe, a Lufthansa flotta legújabb tagja, az Airbus A350-es. Az exkluzív, egyedi alkalom során a lezárt 1-es terminálnál parkoló gép a sajtó és a meghívott vendégek számára lesz megtekinthető, illetve a le- és felszállás a 2-es terminál kilátó teraszáról is nyomon követhető.

A Lufthansa 2016 decemberében vette át első A350-esét, amelyből jelenleg három üzemel a légitársaság flottájában. A gépek Münchenben állomásoznak, Bostonon és Delhin kívül már Mumbaiba, szeptember 12-től pedig  Hongkongba is repülnek. Az A350-900-as fedélzetén 293 fő utazhat: 48 az üzleti, 21 a prémium turista, és a 224 a turista osztályon. Az A350-900 a világ legmodernebb és legkörnyezetkímélőbb nagy távolságú repülőgépe. 25%-kal kevesebb üzemanyagot fogyaszt és zajkibocsátása is 50%-kal alacsonyabb a hasonló utasszállítókénál.

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.