SkyPriority a SkyTeam-től

A SkyTeam légiszövetség bevezeti a SkyPriority-t, amely egy sor egyedi megjelenésű elsőbbségi szolgáltatást egyesít és kínál Elite Plus kártyával rendelkező, valamint első és business osztályon utazó utasainak.
A SkyTeam légiszövetség bevezeti a SkyPriority-t, amely egy sor egyedi megjelenésű elsőbbségi szolgáltatást egyesít és kínál Elite Plus kártyával rendelkező, valamint első és business osztályon utazó utasainak.

A SkyPriority-t a szövetség által használt valamennyi repülőtéren közös és egységes színvonalú szolgáltatások nyújtása érdekében alakították ki. A program bevezetése egyes csomóponti repülőtereken 2012 márciusában kezdődik és az azt követő néhány hónapban fokozatosan 800, majd 2013 elejére már 1000-nél is több repülőtéren lesz elérhető.
A SkyPriority célja, hogy minden tagja közös és átlátható szolgáltatáscsomagot nyújtson valamennyi repülőtéri elsőbbségi szolgáltatás tekintetében. Az új, megkülönböztetett arculat segíti az utasokat, hogy gyorsabban és egyszerűbben tájékozódjanak a repülőtereken, de a program a repülőtéri személyzet számára is könnyebbséget jelent a jogosult utasok felismerésében és a nekik való segítségnyújtásban egyaránt.
A Delta Air Lines, a SkyTeam alapító tagja alkotta meg a SkyPriority márkát és 2010-ben vezette be termékét utazóinak. A projekt sikerének köszönhetően a SkyTeam a légiszövetségek közül elsőként vette át és foganatosítja a programot valamennyi jelenlegi és jövőbeni tagja részvételével a világ minden táján.
A SkyPriority szolgáltatásai:
• Elsőbbségi utasfelvétel
• Elsőbbségi csomagfeladás
• Elsőbbségi kiszolgálás a repülőtéri jegyirodákban
• Elsőbbségi átszálló pultok
• Elsőbbségi sorok az utasbiztonsági ellenőrzésnél (a repülőtéri infrastruktúrától
függően)
• Elsőbbségi beszállás
• Elsőbbségi csomagkiadás

A SkyPriority szolgáltatásait figyelemfelkeltően, könnyen megkülönböztethetően helyezik el a világ minden táján, valamint az arra jogosult utasok beszállókártyáján, így bármely repülőtéren azonnal
felismerhetőek lesznek.
Minden tag légitársaság saját bevezetési munka- és időtervvel rendelkezik. A SkyPriorty program első repülőterei Amszterdam, Atlanta, Guangzhou, Nairobi, Prága, Sanghaj és Tajpej lesznek. 2013 elejére a SykPriority már 1000 repülőtéren lesz elérhető.

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.