Sixt-alkalmazás már Androidra is

A Sixt kiterjesztette okostelefon alkalmazását az Android operációs rendszerre is. A frissített alkalmazás széles körben nyújt új opciókat, amelyekkel az autófoglalás még könnyebb és rugalmasabb lett, attól függetlenül, hogy hol használja a felhasználó és mikorra szeretne autót bérelni.

A Sixt kiterjesztette okostelefon alkalmazását az Android operációs rendszerre is. A frissített alkalmazás széles körben nyújt új opciókat, amelyekkel az autófoglalás még könnyebb és rugalmasabb lett, attól függetlenül, hogy hol használja a felhasználó és mikorra szeretne autót bérelni.A Google Play online áruházból letölthető alkalmazás segítségével az Android okostelefon felhasználók is több, mint 100 országban bérelhetnek autót.
Az alkalmazást nem csak autókölcsönzés esetén érdemes telefonunkon futtatni, az ügyfelek ennél sokkal többre is használhatják. Az egyik opcióval az előre fizetett díjak előnyeit élvezhetik, de a felhasználók okostelefonjukkal gyorsan és egyszerűen kezelhetik aktuális autófoglalásaikat és könnyen megtekinthetik a korábbi kölcsönzés adatait. Ezenfelül az alkalmazásban több kategória szerint lehet szűrni, így könnyebb megtalálni az igényeknek megfelelő autót.
Az új app abban is segít, hogy a felhasználók QR kóddal vehessék fel autóikat több európai országban. Amikor az ügyfél befejezte az autófoglalási folyamatot, a rendszer egyenesen a telefonjára küldi el a QR kódot, amelyet a felvevő állomáson mutathatnak be a leolvasáshoz.
Az új alkalmazás a már ismerős szolgáltatásokat is nyújtja, mint az útirány jelzés az adott Sixt állomáshoz, a rugalmas kölcsönzési díjak és árak mellett, amelyek a Sixt Express Card és a Sixt Corporate Card csomagok részei. A magyar mellett a választható nyelvek között van a német, az angol, a francia, a spanyol, az olasz, a görög, a lengyel, a svéd, a cseh, a török és a héber.

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.