Segítség repülésfóbiásoknak

Az easyJet szakértőkkel indította el a „Félelem Nélkül Repülők-tanfolyamát”, hogy segítsen utasainak megküzdeni a repülés iránt érzett félelmükön. A cél, hogy bárki félretegye kétségeit, és könnyedén lépjen a fedélzetre.

easy_fobia.jpgAz easyJet szakértőkkel indította el a „Félelem Nélkül Repülők-tanfolyamát”, hogy segítsen utasainak megküzdeni a repülés iránt érzett félelmükön. A cél, hogy bárki félretegye kétségeit, és könnyedén lépjen a fedélzetre.A repülésfóbia (azaz pteromerhanophobia) a különböző típusú fóbiák egy speciális, de nagyon gyakori fajtája és hozzávetőlegesen minden hatodik embert érint. Néhány utas kényelmetlenül érzi magát a repülés alatt, míg mások a rettegés miatt nem is hajlandóak az utazás e módját választani.
A háromórás tanfolyamokat a brit televíziós motivációs tréner, Lawrence Leyton vezeti majd, akinek nagy tapasztalata van repülésfóbiások kezelésében. A résztvevők Glasgow, Newcastle és Bristol helyszínek közül választhatnak majd a félelmük legyőzéséhez. Ezenkívül lehetőség lesz egy egyórás élményrepülésre is a tanfolyamhoz legközelebbi reptérről.
A tanfolyam ára 129 font, és a résztvevők partnert is hozhatnak magukkal mindössze 45 fontért. Egyelőre még csak a brit közönség előtt nyílt meg ez a lehetőség.

 

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.