Rugalmasabb átfoglalás a Lufthansánál

Az üzleti utazók mozgalmas élete rugalmasságot kíván, hiszen egy korábban véget érő megbeszélés vagy egy lemondott találkozó az egész nap átszervezésével járhat, beleértve a repülőjegy módosítását.

Szeptembertől kezdve az Austrian Airlines, a Lufthansa és a SWISS „Economy Flex” és „Flexible Business Class” foglalási kategóriáinak utasai és az egyéni vállalati díjszabással utazók ingyen átfoglalhatják visszaútra szóló jegyüket egy korábbi járatra az utazás napján az európai járatokon. Az átfoglalás már korábban is elérhető volt ezekben a kategóriákban, de az utasoknak a jövőben nem kell felárat fizetniük a szolgáltatásért, még akkor sem, ha az eredetileg kiválasztott foglalási kategória már nem elérhető.

A járat nem foglalható át az utazás napja előtt, és a szolgáltatás csak akkor elérhető, ha vannak még szabad helyek (Economy Flex jegy estén) a turista osztályon vagy (Flexible Business Class jegy esetén) az üzleti osztályon. A Lufthansa járatainál az LH.com webhelyen, az online utasfelvétel során, a Lufthansa-alkalmazásban, vagy a repülőtéren, a check-in kioszknál vagy pultoknál hajtható végre az ingyenes átfoglalás. Az Austrian Airlines és a SWISS járatainál kizárólag az önkiszolgáló kioszkban vagy a check-in pultoknál lebonyolított utasfelvétel során vehető igénybe az ingyenes átfoglalási szolgáltatás.

Az ingyenes átfoglalási lehetőség nem vonatkozik a közös üzemeltetésű (codesare) járatokra és azokra az utasokra, akik már feladták csomagjukat, vagy kiegészítő szolgáltatásokat (pl. speciális szolgáltatásokat, egyéni vagy kiegészítő ellátást) igényeltek. Az új járatnak ugyanazon az útvonalon kell közlekednie, mint annak, amelyre eredetileg a jegyet foglalták.

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.