Repülőtéri partnereit tüntette ki a Budapest Airport

Légitársaság, édességbolt, javítóbázis és taxis cég is szerepel azoknak a vállalatoknak a listáján, amiknek tavalyi teljesítményét ismerte el a Budapest Airport a repülőtér hagyományos februári gálafogadásán.

A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér utasforgalma a tavalyi évben lépte át a 10 milliós álomhatárt, így az idei gálát a 10-es szám jegyében rendezték meg.

Kilenc éve hagyomány, hogy a Budapest Airport egy díjátadó gálaest keretében köszönetet mond repülőtéri partnereinek az elmúlt évben nyújtott teljesítményükért. Az esemény idén is az impozáns rendezvény helyszínné alakított 1. Terminál aulájában volt. A repülőtér, mint utazási helyszín szolgáltatásai szorosan egymásra épülnek, a különböző cégek közötti együttműködés kulcsfontosságú az utazási élmény megalapozásában. Ebben nem kevesebb, mint 10 000 ezer repülőtéri dolgozó közös teljesítményére van szükség, ezt a munkát ismerte el a gálán a Budapest Airport.

A Budapest Airport az alábbi tíz kategóriában hirdetett nyertest:

 

Kategória neve:

Cég neve:

Működési terület:

Legjobb kiskereskedelmi bérlő

Szamos üzlet SkyCourt

Édességbolt

Legjobb vendéglátó bérlő

Leroy Air Kft.

Étterem

Legjobb új légitársaság utas + cargo

Air China

Légitársaság

Legjobb karbantartó cég

Lufthansa Technik

Repülőgép karbantartás

Legjobb hosszú távú légitársaság

Emirates

Légitársaság

Legjobban fejlődő légitársaság

Air France

Légitársaság

Legjobb ülőhely kihasználtságú légitársaság

British Airways

Légitársaság

Legjobban teljesítő légitársaság

Wizz Air

Légitársaság

Legjobb légitársasági marketing

Alitalia

Légitársaság

Legjobb Greenairport partner

Főtaxi Zrt.

Személyfuvarozás

 

A díjátadó gálán, amelyen mintegy háromszáz vendég vett részt Jost Lammers, a Budapest Airport vezérigazgatója ezt hangsúlyozta: „Budapest a tavalyi évben Európa leggyorsabban fejlődő repülőterévé nőtte ki magát és ebben jelentős szerepet vállaltak partnereink a kiváló teljesítményükkel. A mai este kiváló alkalom arra, hogy személyesen is kifejezzük elismerésünket mindazoknak a cégeknek és partnereknek, akiknek köszönhetően a budapesti repülőtér és a magyar légiközlekedés nemzetközi szinten is jegyzett eredményeket ért el.”

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.