Privát jetet kínál az Air France

Az Air France La Première, illetve business osztályú utasainak számára új, exkluzív szolgáltatást vezet be: a Wijet Csoport által kínált 4 fős, privát jetet azok vehetik igénybe, akik hosszútávú járatra váltottak jegyet, és a kiinduló városuk maximum két és fél órányi távolságra van Párizstól.

A szolgáltatás ára 2400EU/gép kezdődik, amely a piaci árnál 40%-al alacsonyabb.

A privát jet szolgáltatásokat a Wijet Cessna Citation Mustang típusú gépekkel működteti, közel 1200 francia és nemzetközi repülőtérre tud fel- és leszállni. Az utasok saját indulási idejüket is megválaszthatják, nincsenek becsekkolási formalitások, és a beszállás is azonnali. Az érkezési reptéren az utasok poggyászukkal együtt hagyhatják el a gépet.

Az utazás a lehető legkényelmesebb körülmények közt – négy bőrfotellel ellátott privát kabinban – történik. Két ülés 140 fokban hátradönthető, amely ideális a repülés alatti pihenésre. A személyes csomagok tárolására – a gép első és hátsó részében – 1,6m3 terület áll rendelkezésre. A fedélzeten alkoholos italok és üdítők, exkluzív francia sütemények és egy ún. „ebédcsomag” várja az utasokat. Napilapok, magazinok, érintőképernyős tabletek, műholdas telefonszolgáltatások szintén elérhetők a fedélzeten. Ezen felül, akik ezt a szolgáltatást igénybe veszik, növelhetik mérföldjeik számát a Flying Blue törzsutas programban.

 

Az utazás minden szakaszában az Air France La Première kísérője rendelkezésre áll. A kísérő a repülőgép ajtajában várja az utast, és limuzinnal szállítja a hosszútávú járathoz. Ha az utas úgy kívánja, természetesen a La Première Lounge-ban is eltöltheti a rövid várakozási időt, ez a legexkluzívabb az összes Air France váró közül. A poggyászok biztonságos szállításáért az Air France felel, a becsekkolás és a biztonsági ellenőrzés a reptéren egyszerűbb és a beszállás a hosszú távú járatra is rövidebb.

Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.