Porcelánok és biztonság

A KLM novembertől meglepő és egyedi biztonsági videóval várja utasait minden nemzetközi járatán.

A filmet a híres delfti porcelánház technikája inspirálta. A KLM elismeri a különleges holland művészeti ág szaktudását, és évek óta csodálattal figyeli a precíz munka folyamatát, és ugyanilyen odafigyeléssel dolgozik a biztonsági eljárásokon.

A légitársaság célja az egyedi, új biztonsági videóval, hogy amellett, hogy felkeltse az utasok figyelmét, szórakoztató is legyen.

A hiteles repülési biztonsági film kihangsúlyozza a biztonsági intézkedések részleteinek fontosságát. A filmben látható összes kerámialapot egyedileg festették és animálták. A légi utaskísérő, aki a filmhez arcát és hangját is adta, természetesen a KLM alkalmazottja. A szükséges forgatókönyvet először kézzel rajzolták a delfti szakemberek, majd ezeket digitálisan animálták. Ennek következtében jött létre az animált mozgás, mely különböző kereteken jelenik meg. A delfti manufaktúra a film elkészítéséhez több mint ezer porceláncserepet festett.

A KLM évtizedek óta dolgozik együtt a delfti fajansz manufaktúrával. A KLM jellegzetes kék színű, delfti porcelánból készült miniatűr házait a légitársaság World Business Class utasai kapják ajándékba, de az egyedi tervezésű darabok – amelyek mind különleges holland épületek élethű másolatai – ma már a gyűjtők nagy kedvencei is. A miniatűr házak 1950 óta megtalálhatóak a KLM fedélzetén.

A film és készítésének kulisszatitkai megtekinthető a http://flightsafety.klm.com/ oldalon.

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.