Panamába indít járatot a Lufthansa

A Lufthansa bővíti hálózatát Dél-Amerikába, a hatósági jóváhagyás megszerzését követően, 2015. november 16-tól elindítja első, az év egészében működő rendszeres járatát Panama City-be.

A légitársaság Airbus A340-300 utasszállítója heti öt alkalommal repül majd Frankfurt és Közép-Amerika gazdasági központja között. Az LH 484 számú járat délelőtt 10 óra 15 perckor száll fel a Lufthansa frankfurti központi repülőteréről, és 12 óra 25 perc repülési idő után, (helyi idő szerint) délután 16 óra 40 perckor érkezik meg Panamába. A visszafelé induló LH 485 számú járat a kora esti órákban hagyja el Panama City-t, és másnap reggel ér a Frankfurtba.

Az üzleti, a prémium turista- és a normál turistaosztályon összesen 298 ülőhelyet biztosító gépen az utasoknak a Lufthansától megszokott magas szintű kényelemben lesz részük. Minden osztály a legújabb kabinelrendezést követi, az új üzleti osztály ülései pedig egyetlen gombnyomással 198 cm vízszintes fekvőfelületű, kényelmes ággyá alakíthatók. A nemrég bevezetett prémium turistaosztályon több hely jut az utasok lábának és az ülések közötti távolság is nagyobb. A fedélzeti szórakoztató rendszer és a FlyNet vezeték nélküli szélessávú internet sokféle szórakozási lehetőséget kínál minden osztályon.

A Lufthansa ezzel párhuzamosan bővíti partnerkapcsolatát a panamai Copa Airlines-szal. A német légitársaság utasai a jövőben további 50 közép- és dél-amerikai illetve karib-tengeri célállomást érhetnek el a partner légitársaság segítségével. A Copa hálózatának legfontosabb célállomásai között megtalálhatók Peru, Ecuador, Costa Rica, Nicaragua és Guatemala repülőterei. A Lufthansa úgy hangolja össze menetrendjét a Copa csatlakozó járataival, hogy az utasok kényelmesen át tudjanak szállni a Copa amerikai légi közlekedési csomópontján, a Tocumen repülőtéren.

 

A Costa Rica és Columbia között fekvő Panama az utóbbi években élénk gazdasági növekedést produkált. A híres Panama-csatorna mellett bankszektoráról, kedvező földrajzi elhelyezkedéséről és jó infrastruktúrájáról nevezetes közép-amerikai országot üzleti céllal is sokan keresik fel. Az érintetlen tengerpart, az egyedülálló tengeri élővilág és a nemzeti parkok esőerdői és mangroveerdői a turistáknak is felejthetetlen élményeket ígérnek.

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.