Országos hálózattá bővült az Avis

Hét új iroda megnyitásával (Pécs, Szeged, Nyíregyháza, Miskolc, Debrecen, Székesfehérvár és Balatonboglár) országossá bővítette bérbeadó hálózatát az Avis Autókölcsönző, így októbertől a budapesti irodák mellett már 10 vidéki városban is elérhetőek a cég szolgáltatásai.

Hét új iroda megnyitásával (Pécs, Szeged, Nyíregyháza, Miskolc, Debrecen, Székesfehérvár és Balatonboglár) országossá bővítette bérbeadó hálózatát az Avis Autókölcsönző, így októbertől a budapesti irodák mellett már 10 vidéki városban is elérhetőek a cég szolgáltatásai.Az Avis Autókölcsönző magyarországi tevékenysége a 2010. év eleji tulajdonosváltást követően vett ismét lendületet. Az új menedzsment az értékesítésre és az ügyfélkapcsolatok bővítésére koncentrálva a belföldi piacon két év alatt 200 % feletti, a repülőtéren pedig 15%-os forgalomnövekedést ért el. A növekvő árbevétel csökkenő költségekkel párosult, miközben a gépjárműflotta darabszáma megduplázódott, ez immár több mint 300 személygépkocsit számláló gépjárműparkot jelent 17 márka modelljeiből.
A hálózatbővítés előkészítése során szempont volt, hogy olyan képviseletek, illetve partner irodák jöjjenek létre, melyek mögött megbízható, jól működő autókereskedések állnak, valamint hogy olyan városok kerüljenek be az Avis hazai és nemzetközi vérkeringésébe, melyek segítik az ügyféligények még teljesebb körű kiszolgálását.
Az elmúlt években a kölcsönzők szolgáltatásai differenciálódtak, a piaci résztvevők egy részét komoly pénzügyi korlátok és autópiaci áthatások érintették, különös tekintettel az új és használt autók árának változására, a beszerzési és eladási lehetőségekre. Mindezek következtében egyesek előnyt értek el, mint például az Avis, mások korlátai felerősödtek.
Az Avis innovatív szemlélettel erősíti a cég iránti bizalmat, így például tavaly – a magyar piacon máig – egyedülálló szolgáltatást vezetett be a repülőtéri parkolóban, ahol egy, az Avis központi rendszeréhez csatlakozó kézi készülék segítségével a leggyorsabb bérautó visszavételt biztosítja. Elindította továbbá a személyautókon felül a haszonjármű kölcsönzést, illetve a budapesti belvárosi iroda teljes felújításon ment keresztül.

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.