Orlando Bloom a BA-t népszerűsíti

Orlando Bloom munkájából adódóan és magánemberként is sokat repül a kontinensek között, utazásaihoz pedig a British Airwayst választja – mondta el a népszerű brit színész a légitársaság sydney-i prezentációján, ahol a flotta új tagját, a Boeing 777-300ER-t mutatták be.

Orlando Bloom néhány hasznos tippet is megosztott az utazókkal: „A repülőn soha nem iszom alkoholt, inkább sok vizet fogyasztok és megpróbálom az alvásidőmet az aktuális időzónának megfelelően alakítani. Ha megérkezem, amint lehet, meglátogatom az edzőtermet, ez sokat segít abban, hogy leküzdjem az időeltolódásból adódó fáradtságot.”

A színész utazáskor az egyszerűséget részesíti előnyben, legszívesebben farmerben és pólóban utazik, csomagját pedig praktikus, fekete utazótáskában vagy kis bőröndben viszi magával. Útlevele, hitelkártyája és okostelefonja pedig sosem hiányozhatnak csomagjából.

Így utazott haza a cannes-i filmfesztiválról is, ahol éppen a „Zulu” című filmjét mutatták be. Londonból pedig egyenesen Sydneybe repült, hogy csatlakozzon a VIP vendégekhez és az ausztrál hírességekhez a British Airways légitársaság exkluzív rendezvényén. Az eseményen azt ünnepelték meg, hogy a flotta egy új taggal, a Boeing 777-300ER-es géppel bővült, amely mostantól a London – Sydney útvonalon közlekedik és számos technológiai újítást, komfortosabb szolgáltatást kínál.

Az új gép már kényelmesen elérhető a Magyarországról utazók számára is, hiszen a budapesti Liszt Ferenc Repülőtérről naponta három British Airways járat közlekedik Londonba.

Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.