Nyereményjáték törzsutasoknak az Air France-KLM-től

Bárki nyerhet, aki augusztus végéig regisztrál az Air France és a KLM légitársaságok ingyenes törzsutas programjába, a Flying Blue-ba. A nyeremények mellett a csatlakozók mentesülnek a nemrég bevezetett poggyászdíj alól is.

A Flying Blue Európa legnagyobb, díjmentes, 19 millió tagot számláló légitársasági törzsutas programja, melynek tagjai az Air France és KLM hálózatán belül több mint 900 célállomás napi 18 ezer járata közül választhatnak. A belépést követően a felhasználók minden utazással gyűjthetik a mérföldeket, melyekért cserébe extra kedvezményeket, szolgáltatásokat kaphatnak, valamint – beváltva azokat – jegyeket vásárolhatnak, vagy elkölthetik őket az Air France és KLM légitársaságok partnereinél is. A Flying Blue törzsutas program 2013 áprilisában 5 kategóriában is a legjobbnak bizonyult a világ egyik legnevesebb, hűségprogramokat díjazó versenyén, a Freddy Awardson.

Akik a „Flying Blue-val csak nyerhet!” nyereményjáték ideje alatt regisztrálnak, azok között Flying Blue Elite kártyákat sorsolnak ki (egy darab Silver, Gold és Platinum kártyát), melyek további kedvezményekre jogosítanak fel. Ezen kívül az online és offline terjesztett szórólapokon található (lekaparható, illetve QR-kódos) kuponokkal is nyerhetnek a résztvevők: a Liszt Ferenc repülőtéren található Ritazza kávézó üzleteiben kávéra, vagy péksüteményre váltható be, de egyszeri business váró belépésre is felhasználható. A szórólapok elérhetőek a City Taxi autóiban, illetve különböző utazási irodáknál is, ahol Air France-KLM foglalás mellé beváltható kupont is kap az utas. Az aktuális nyereményeken túl azért is megéri regisztrálni a Flying Blue törzsutas programba, mert a tagok mentességet élveznek a nemrég bevezetett poggyászdíj alól.

A nyereményjáték részletei megtalálhatóak a www.flyingbluepage.hu oldalon.

Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.