Napi járatra vált nyáron az Iberia

Jövőre már áprilisban visszatér a spanyol légitársaság madridi járata Budapestre, és a főszezonban naponta közlekednek a gépek a két főváros között.

Az útvonal már idén is olyan sikeresnek bizonyult, hogy a légitársaság 2017-ben 27 %-kal több járat üzemeltetéséről döntött. A bővítéssel előrehozták a járat jövő évi indulását – már áprilistól indul heti két fordulóval, ami a nyári csúcsidőre naponta közlekedő járatra bővül. A nyári utazási szezon végén, szeptemberben és októberben hetente három járat közlekedik. Az Iberia ezúttal is Airbus A320 és A321 típusú gépeket állít forgalomba a Budapest-Madrid útvonalon.

Más pozitív változást is tapasztalhatnak az utasok: nem csak több járat, hanem még kényelmesebb menetrend lép életbe jövő nyáron. Az Iberia légitársasággal könnyebben lehet jövőre ún. „City-break” utakat tervezni, vagyis egy napfényes hétvégére kiruccanni Madridba. Az Iberia ugyanakkor madridi átszállással egész nyáron biztosítja az olyan népszerű spanyol üdülőhelyek elérését is, mint Tenerife és Las Palmas a Kanári-szigeteken, vagy észak-nyugaton, Galíciában Vigo.

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.