Munkába áll a Thello

Thello névre keresztelték az új, olasz-francia fapados vonatot, amely a Párizs-Milánó-Velence útvonalon közlekedik majd. A decembere 11-én induló vasúti összeköttetésre már 35 eurótól vásárolhatók jegyek.
Az idén januárban útjára indított projekt keretében az olasz FS Italiane és a francia Veolia Transdev közösen üzemelteti az éjszakai járatot a három nagyváros között. thello.jpgThello névre keresztelték az új, olasz-francia fapados vonatot, amely a Párizs-Milánó-Velence útvonalon közlekedik majd. A decembere 11-én induló vasúti összeköttetésre már 35 eurótól vásárolhatók jegyek.
Az idén januárban útjára indított projekt keretében az olasz FS Italiane és a francia Veolia Transdev közösen üzemelteti az éjszakai járatot a három nagyváros között.

Az engedélyt szeptember 30-án kapták meg a francia közlekedési tárcától, és ez az első magántulajdonban lévő vonat Franciaországban.
A Thello célja, hogy versenyt teremtsen a légiközlekedésnek és átcsábítsa az utasokat a vasútra, kényelmes, minőségi és megfizethető szolgáltatásokkal. 

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.