Mobilos járatkövetés az easyJettel

Az eddigi legszélesebb körű tájékoztatást biztosítja utasainak az easyJet: az új, okostelefonon és a légitársaság honlapján is elérhető Flight Tracker alkalmazásnak köszönhetően az easyJet utasai percről percre friss információkat kaphatnak járatukról, akár még útban a reptérre is.

Az easyJet legújabb fejlesztése, a Flight Tracker lehetővé teszi, hogy az utasok a hagyományos indulási és érkezési adatokon túl a járatukat érintő legfrissebb információkról is tájékozódjanak. Időben értesülve az esetleges időjárási viszontagságokról, sztrájkokról egyszerűen megspórolhatják a reptéri idegeskedést, felesleges kiszállásokat és természetesen az ebből adódó költségeket is. Mivel Flight Tracker a járatokról folyamatosan friss információt biztosít, így nemcsak az utasok, de az otthon várakozó barátok, rokonok is nagy hasznát vehetik az alkalmazásnak.

A nyári csúcsszezon idején a Flight Tracker monitor 214 easyJet repülőgépet követ nyomon, népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy öt hónap alatt 5 millió látogatója és 3,5 millió felhasználója lett az oldalnak. Az easyJet díjnyertes mobilalkalmazását eddig több mint 5,4 millióan töltötték le.

Az easyJet másik, utazást segítő, innovatív eszköze a tavaly év vége óta működő Tervezz Velem amelynek most az iPad alkalmazása is elkészült. Az egyszerű, térkép alapú keresőmotor segítségével a felhasználó a számára legmegfelelőbb easyJet desztinációkra kereshet rá, mindössze a nyaralás típusát, büdzséjét és az indulási repteret kell megadnia. A Tervezz Velem 14 nyelven, köztük magyarul is elérhető.

Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.