Menetrend szerinti buszjáratok Zágrábba és Ljubljanába

A VOLÁNBUSZ Zrt. idén júliustól közvetlen járatokat indít Zágrábba és Ljubljanába, amelyek hetente kétszer – csütörtökön és szombaton – szállítják az utasokat Budapest és a horvát, illetve szlovén főváros között.

Az MNV Zrt. tulajdonosi joggyakorlása alá tartozó VOLÁNBUSZ Zrt. engedélyt kapott a BUDAPEST-ZÁGRÁB-LJUBLJANA viszonylatú nemzetközi menetrendszerinti autóbuszjáratok közlekedtetésére. A társaság idén júliustól, Horvátország Európai Unióba történő 2013. július 1-jei belépését követően, egész évben hetente kétszer, csütörtöki és szombati napokon indítja menetrendszerinti járatait a horvát és a szlovén fővárosba.

A járatok 2013 júliusától indulnak a budapesti Népliget autóbusz-pályaudvarról, és Nagykanizsa érintésével érkeznek meg Zágrábba, majd Ljubljanába. Az autóbuszok hetente kétszer, csütörtöki és szombati napokon közlekednek, és ugyanezeken a napokon indulnak vissza külföldről. A menetjegyeket rendkívül kedvező áron vásárolhatják meg az utasok, Zágrábba 6.900, Ljubljanába pedig 9.900 forintba kerül egy retúr menetjegy.

További információ: www.volanbusz.hu

Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.