Megújult három Hunguest hotel

Az egri Hotel Flóra, a galyatetői Grandhotel Galya és lillafüredi Hotel Palota korszerűsítését is magába foglaló beruházás teljes értéke közel 900 millió forint volt.

Az egri Hunguest Hotel Flóra felújítása az „Észak-Magyarországi Régió Hunguest Hotels szállodáinak fejlesztése” elnevezésű projekt keretén belül valósult meg.

A galyatetői Grandhotel Galya és lillafüredi Hotel Palota korszerűsítését is magába foglaló beruházás teljes értéke közel 900 millió forint, amelyből 348,6 millió forint az Európai Uniós támogatás.

Ez a szám az egri hotel esetében 160 millió forint, melyhez 62 millióval járult hozzá az EU. Habár a beruházásokat még a válság előtt kezdték el, Hülvely István, a szállodalánc vezérigazgatója bízik abban, hogy 2011-től már növekedés lesz, és akkor egy versenyképesebb kínálattal tudják várni a vendégeket.

A háromcsillagos hotel fejlesztésének főbb elemeit a meglévő gyógyászati részleg wellness-szolgáltatásainak kibővítése, 6 új szobaegység kialakítása (amelyből 4 akadálymentes), 32 manzárd szoba ágykapacitásainak megnövelése és színvonalának emelése, egy fitneszterem, valamint Xbox-szoba és egy gyerekjátszó kialakítása képezte.

Alapvető változáson estek át a medencék, az új élményelemek elsősorban az egyre igényesebb wellness-turizmus elvárásainak felelnek meg, akár új piacokat teremtve. Kuriózumként Magyarországon elsőként halterápiás kezelést is igénybe lehet venni, mely elsősorban a pikkelysömörös betegek tüneteinek enyhítésére szolgál.

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.