Megújult az Air Transat business osztálya

Mesterszakács alkotta menük és egyéb újdonságok is várják az utasokat a júniustól Budapestre is közlekedő Air Transat légitársaság megújult business osztályán.

Az elegáns, mégis otthonos és pihentető környezetben eddig is tágas helyek, széles bőrülések, külön felszolgáló személyzet, személyre szabható szórakoztató rendszer álltak rendelkezésre, június elejétől azonban az exkluzív szolgáltatások köre tovább bővült. Az Air Transat Club osztálya ezentúl  luxus minőségű evőeszközöket, porcelánt és ágyneműt, valamint mesterszakács által komponált menüket kínál utasainak.

Az este 10 óra után Kanadából induló tengerentúli járatokon levest és könnyű snacket szolgálnak fel a pihentető alvás előtt, ébredés után pedig frissítő reggeli várja utasokat: fahéjas péksütemény, kávé és tea, valamint gyümölcslé. Az Európából Kanadába induló nappali járatokon filmekkel, frissen sütött süteményekkel és tejszínhabos kávékülönlegességgel bővül a szolgáltatás.

Megmaradnak a Club Class nyújtotta klasszikus előnyök is, mint az ingyenes ülőhelyválasztás, a nagyméretű csomagok engedélyezése (40 kg feladható és 15 kg kézipoggyász), az induláskor elsőbbségi check-in és beszállás, illetve érkezéskor az elsőbbségi csomagkiadás.

Az Air Transat évente több mint 3 millió utast szállít a világ 30 országának közel 60 városába. A légitársaság flottája 21 szélestörzsű Airbus A330-as és A310-es repülőgépekből áll, a cégnél 2000 munkatárs dolgozik. Az Air Transat része a kanadai Transat utazásszervező cégnek, mely mintegy 50 ország több mint 60 desztinációjába szervez utakat, többek között Kanadába, Európába és a Karib-térségbe.

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.