Megújult az Air France lounge a JFK-n

Teljesen felújított lounge-ot nyitott az Air France a New York-i JFK repülőtér 1-es termináljában.

A kortárs dizájnú váróteremben gourmet kínálat, Clarins termékek, zuhanyzók, relaxációs terület, nemzetközi sajtó, és természetesen ingyenes wifi hozzáférés várja a La Premiere és Business osztály utasait, illetve a Flying Blue Elite Plus tagokat.

A váróban a fehér és fa tónusok dominálnak, amelyet az Air France jellegzetes piros színe dob fel, a félemeletről pedig a kifutópályákra lehet látni. Az ívelt építészeti vonalak a Brandimage dizájn ügynökség nevéhez fűződnek.

A két büfében hideg és meleg ételek – ínyenc francia fogások – valamint alkoholos (pezsgő, francia borok, stb.) és alkoholmentes italok széles választéka várja a látogatókat, napszaktól függően. Éjszakai járatok esetében adott a lehetőség egy beszállás előtti vacsorára is.

A lounge szívében található a relaxációs terület, hangulatvilágítással és kényelmes ülésekkel, a Clarins nevével fémjelzett térségben ingyenes szépségápolási kezelések igényelhetők. A Clarins termékekkel feltöltött zuhanykabinok szintén rendelkezésére állnak. Az ingyenes wifi hozzáférésnek, valamint a csendes környezetnek köszönhetően a váróterem munkára is tökéletesen alkalmas, de francia és angol nyelven újságok széles választéka is elérhető.

A La Premiere ügyfeleket a New York-i JFK repülőtérre érkezvén személyre szabottan üdvözlik, majd a váróba kísérik, ahol a kizárólag számukra fenntartott félemeleti VIP részleg kényelme várja őket. Itt privát környezetben élvezhetik Joel Robuchon mesterszakács fogásait.

Az Air France világszerte negyven helyszínen épített ki a New York-ihoz hasonló várótermet. A párizsi Charles de Gaulle repülőtéren induláskor a Business osztályon utazókat és a Flying Blue Elite Plus tagokat hat lounge várja (a 2E, 2F és 2G terminálokban), míg érkezéskor a 2C terminál várótermében helyezhetik kényelembe magukat. A La Premiere utasok részére a 2E terminál területén tartanak fenn egy exkluzív várót.

Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.