Megújult a business class a Lufthansa hosszú távú járatain

A Lufthansa sikeresen befejezte a vállalat történelmének legkiterjedtebb kabin-átalakítási programját, és immár csak az új kabinbelsővel kialakított repülőgépek teljesítenek szolgálatot.

A Lufthansa összesen 106 nagy távolságú repülőgépbe építette be az új üzleti és a turista osztályt, 76 repülőgépen pedig az első osztály legújabb változata került kialakításra.

2011 óta a Lufthansa átlagosan mintegy napi egy millió eurót ruházott be a kabinbelsők átépítésére, amely összesen 1,5 milliárd euróba került. A nagy távolságú repülőgépek egyedülálló átalakítását a Lufthansa Technik végezte: a vállalat kicserélt, illetve átalakított körülbelül 39 000 ülést, köztük 600-ataz első, 7000-et az üzleti, és több mint 27 600 ülést a turista osztályon. A nemrégiben bemutatott új prémium turista osztályra – amely máris sláger lett az utasok körében – 3600 ülést építettek be. Ez év őszétől az utasok bármely interkontinentális Lufthansa járaton választhatják a prémium turista osztályt.
A kabinbelső és az ülések mellett a fedélzeti szórakoztató rendszer is teljesen megújult: új monitorok és még nagyobb választékot kínáló audió és videó tartalom gondoskodik arról, hogy senki se unatkozzon az repülés időtartama alatt.
A kiváló értékeléseket kapott új üzleti osztály kiemelkedő ülő- és fekvőkomfortot kínál az utasoknak: az ülés egyetlen gombnyomásra egy teljesen vízszintes, 1,98 méteres ággyá alakul át. A két szomszédos ülés közötti nagyvonalú tér kellemes magánszférát biztosít minden utasnak, augusztus óta pedig a Lufthansa egy új, éttermi szolgáltatást vezetett be minden A380-as gépen, illetve az Öböl-menti és Ázsiába tartó járatokon. Az üzleti osztály kulináris világának felfedezését éttermi szintű kiszolgálás segíti: az asztalokat egyedileg teríti meg a személyzet, az ételek és italok felszolgálása pedig egyenesen a konyhából történik.
A Lufthansa számára az új kabinbelsők által biztosított magas szintű komfort egy további lépés a nyugati félteke első ötcsillagos minősítésű légitársaságának címe irányába.

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.