Megújuló üzleti osztály a KLM-nél

Az utazóközönség elvárásainak eleget téve a KLM bemutatta új, az otthonosság jegyében készült, teljesen hátradönthető ülésekkel ellátott World Business Class kabinját.

A légitársaság az egyik legismertebb holland tervezőt, Hella Jongeriust bízta meg a World Business Class (WBC) új arculatának megtervezésével. Az üléseken kívül kicserélik a kárpitokat, függönyöket, világítást, takarókat és párnákat. Először a KLM 22 darab Boeing 747-400-as gépét újítják fel.

Ugyan a WBC helyek számát negyvenkettőről harmincötre csökkentik, az új ülések komfortfokozata sokkal magasabb. Az új dizájn vezérfonala az otthonérzés megteremtése a fedélzeten. Melegebb színeket és környezetbarát anyagokat használnak, amelyek növelik a kényelemérzetet. Természetesen a KLM-re jellemző kék szín továbbra is jelen lesz, amit a sötétebb színek használata még jobban kiemel. A KLM minden fejlesztésében nagy hangsúlyt fektet a fenntarthatóságra – így például az új kárpitot részben a légi utaskísérők leselejtezett egyenruhájának újrahasznosításával oldják meg. Az első felújított WBC kabin a tervek szerint 2013 júliusára készül el.

Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.