Megújuló osztályok az Air France-nál

Az Air France megújítja Premium Economy és Economy osztályát, majd jövőre a La Premiére és a business is átalakul. Az utasok a felfrissített kabinokat 2014 nyarától próbálhatják ki.

A turistaosztály ülései nagyobb lábhelyt, új huzatot, kényelmesebb fejtámaszt és szélesebb tálcákat kapnak, és immár elektromos töltőt és fülhallgató-tartót is kínálnak. A Premium Economy osztály székeinek huzata is változik, és itt többállású lábpihentetőt is beépítenek. A programválasztás pedig még soha nem volt ilyen egyszerű: a széles érintőképernyőkön látható nagyfelbontású ikonok több mint 1000 órányi zenét, mozifilmeket, tv-sorozatokat és számos egyéb szórakozási lehetőséget kínálnak, „on demand” rendszerben. A hosszú távú járatokon a vendéglátás második melegétellel és ínyenc-falatokkal (cukorkák, jégkrém) bővül.

Jövő nyártól az Air France fokozatosan felszereli 44 Boeing 777-es gépét az új székekkel és fedélzeti szórakoztató berendezésekkel. Előtte azonban – várhatóan 2014. januárjában – a légitársaság bemutatja új business kínálatát, áprilisban pedig a La Premiére-t érintő Best&Beyond projektet.

Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.