Megújuló kabinok a Singapore Airlines-nál

A Singapore Airlines 2013. július 9-én mutatta be az újgenerációs kabin termékeit, amelyet utasai elsőként szeptembertől a Szingapúr és London között üzemelő egyes járatokon élvezhetik, mindhárom osztályon.

Az új ülések és a tovább fejlesztett KrisWorld fedélzeti szórakoztatási rendszer folyamatosan kerül bevezetésre a többi útvonalon is. A légitársaság közel 150 millió dollárt költ arra, hogy az első nyolc Boeing 777-300ER repülőgéptípuson lecserélje az üléseket. A beruházási program ezzel még nem áll le, mert ezek az új termékek bevezetésre kerülnek az Airbus A350-es géptípusokon is, melyeket a következő években vesz át a légitársaság.

A megújulás két évig tartó munka eredménye, melyben világhírű tervező cégek vettek részt.

A Singapore Airlines új First Class ülései még nagyobb kényelmet kínálnak a stílusosan kialakított kabinokban, ahol a személyes tér kialakítását egy ívelt oldalsó panel biztosítja. A 89 cm széles és 203-208 cm hosszúságú ülés jelenleg a kategória legtágasabbjának számít. Újítás az üléshez tartozó világítás, és új a fedélzeti szórakoztatórendszer is. Az eXport és USB portok diszkréten elrejtve találhatóak a bőrrel bélelt tárolórekeszben az ülőrész mellett, csakúgy mint a  HDMI portok. 
Az új Business osztály ülései ötvözik a kifinomultságot a funkcionalitással, nagyobb  kényelmet és saját teret biztosítva az üzleti utazóknak. A kabinban az új ülések már 132 fokos szögben dönthetőek és megújult ergonomikus ülőfelülettel rendelkeznek. Ággyá alakítva jelenleg az iparág legszélesebbje, hosszúsága 198 cm.  Az új Business osztály ülése kétféle ülőpozícióba állítható, ún. “Lazy Z” és “Sundeck”  amely az utasok közötti felmérés és visszajelzés alapján lett kialakítva, csakúgy, mint a nagyobb tárolóhely és külön laptop tartó az oldalsó részen.
További újdonság a  46 cm szélességű LCD monitor, az értintőképernyős távirányító, az üzleti  panel, amelyben található USB port, eXport és HDMI portok.

Az  új Economy osztály ülése nagyobb kényelmet biztosít a megnövelt személyes tér miatt. Mindegyik ülés új háttámlával rendelkezik, az oldalsó párnák pedig kényelmes tartást biztosítanak a hátnak. Az ergonomikusan kialakított fejtámla több magasságba állítható, így kényelmesebb pozíciót biztosít a nyak számára.

Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.