Megújulnak a GYSEV egyenruhái

Új egyenruhát kapnak a GYSEV Zrt. munkatársai. A sötétszürke, modern formatervezésű, kényelmes ruházatot az idei Vasutasnapig kapják meg a társaság dolgozói. Az új egyenruhához a cég arculatát tükröző kiegészítők is készültek azon munkatársaknak, akik közvetlenül találkoznak az utazóközönséggel.

A GYSEV Zrt. az eddigi zöld egyenruhát cseréli sötétszürkére. Az elegáns ruházatot a hölgyek zöld-sárga-piros kendője, illetve a férfiak zöld nyakkendője egészíti ki. A végleges arculatot a pályáztatás, majd a többszörös zsűrizés után alakították ki. Az elbírálásban a cég vezetői mellett az egyenruhás munkakörök képviselői, humán és munkavédelmi szakemberek, valamint a szakszervezetek is részt vettek.

Az új egyenruhát korszerű, kiváló minőségű anyagösszetétel, modern vonalvezetés jellemzi, a szakemberek emellett figyeltek a kényelmi szempontokra is. Júliustól a teljes GYSEV-es egyenruha megújul: az ing, a blúz, a nadrág, a szoknya, a blézer, a zakó, a nyakkendő, a kendő, a mellény, valamint a kötöttáru és a kabátok. A kiegészítők, mint a táska, vagy az öv is a GYSEV arculatát tükrözik. Az új egyenruhát az utazóközönséggel közvetlen kapcsolatban álló munkatársak – jegyvizsgálók, forgalmi szolgálattevők, jegypénztárosok – viselik majd.

Az új egyenruhát a vasúttársasághoz tartozó Hotel Sopron személyzete is megkapja, így összesen a GYSEV 350 munkavállalója viselheti az új uniformist.

Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.