Megduplázza váróit Münchenben a Lufthansa

Panorámás kilátás a reptér előterére néző bárral: a Lufthansa utasai jövő áprilistól exkluzív, rendkívül nyugodt hangulatú várókban tölthetik el az időt, amíg járatukra várakoznak.

A Satellitengebäude épületében öt, összesen 4000 négyzetméter alapterületű új várót vehetnek birtokba a Lufthansa első és üzleti osztályán utazó vendégei, valamint a légitársaság Miles & More törzsutasprogramjának osztályozása szerint a „HON-circle” tagok, a „Senator” státusszal rendelkezők és a gyakran utazó vendégek. Ezzel a Lufthansa ismét megduplázza váróinak méretét Münchenben.

„Az új terminálépületben készülő Lufthansa várók újabb óriási lépést jelentenek a legmagasabb minőség és az ötcsillagos szolgáltatások felé. Az elegáns környezet és a közvetlen rálátás az előtérre minden bizonnyal beindítja majd ügyfeleink képzelőerejét” – jelentette ki Thomas Klühr, a Lufthansa személyszállításért felelős müncheni pénzügyi igazgatóságának tagja. Mind az öt új váró az épület központi részében helyezkedik majd el és gyorsan, kényelmesen elérhető a vendégek számára.

 

Háló- és szivarszoba

A legfelső szinten egy több mint 1000 négyzetméter területű váró kerül kialakításra az első osztály utasai számára. Itt luxus környezetben pihenhetnek majd az első osztály vendégei, valamint a legtöbbet utazó „HON-circle” tagok. A váró hálószobákkal, dolgozószobákkal, bárral, luxus kivitelű fürdőszobákkal és külön szivar szobával kényezteti majd az ide betérőket. A vendégek az ínyenc étteremben à la carte rendelhetnek ételeket, valamint  a színvonalas büféasztal kínálatából is választhatnak. A várón belül külön útlevél-ellenőrzés biztosítja a kellemes érkezést vagy indulást, emellett limuzin szállítja az utasokat a váróból közvetlenül az induló repülőgéphez, illetve érkezéskor a géptől az első osztályú váróba.

 

Mixer és panoráma

A Lufthansa „Senator” státusszal rendelkező ügyfeleinek és az üzleti osztály utasainak váróit az épület nem schengeni tagállamokból érkezők részére kialakított szintjén helyezik el. Mindkettő panoráma ablakokkal rendelkezik majd és egy különleges szolgáltatást is nyújt: a bárban bármixer keveri a hideg és forró italokat, kávéspecialitásokat és koktélokat a vendégek számára. A Lufthansa „Senator” várójának büféjében megkóstolható a híres német fogás, a Leberkäse tradicionális pereccel és burgonyasalátával, de az utasok más meleg ételek közül is válogathatnak a változatos étlapról, vagy reggelente a bőséges reggeli kínálatból. Az üzleti várók bisztró részén a vendégek kényelmes fotelokban pihenhetnek, emellett a „Senator” és üzleti várók több mint 3000 négyzetméternyi területen kínálnak elkülönített dolgozó helyiségeket, tévénézési lehetőséget és kényelmes zuhanyzókat az utasok számára.

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.