Különleges festéssel ünnepel a KLM

A KLM bemutatta első narancssárgára festett Boeing 777-300-as repülőgépét – a holland királyi légitársaság ugyanis a nemzeti szín felhasználásával ünnepli gyökereit.

A különleges repülőgép létrejötte részben egy 2015-ös KLM közösségi média posztnak köszönhető. Tavaly a Király Napján a légitársaság posztolt egy képet egy narancsszínű repülőről a következő kérdéssel: „Jövőre a Király Napján befessük magunkat narancssárgára?” 30 000 lájkkal és 2 500 pozitív visszajelzéssel később a narancssárga gép június elején kigurult a hangárból.

A narancssárga Boeing 777-es az olimpiai időszakban Rio de Janeiro és Amszterdam között repül majd, és augusztus 22-én ezzel repülnek majd haza a holland olimpikonok.

A holland légitársaság Boeing 777-300-as típusú repülőgépe felújított belső kabinokkal, a World Business Class-on ággyá alakítható üléssel várja az utasokat, míg az Economy osztályon megnövelt lábtér szolgálja az utasok kényelmét, emellett pedig a fedélzeti szórakoztatás is megújult. Év végére a KLM nemzetközi járatainak 80%-án már a megújult kabinokkal felszerelt gépek repülnek majd.

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.