Költözik az Autóklub

Kibővítette szolgáltató központját a Magyar Autóklub újpesti telephelyén, ide telepítik a teljes adminisztrációt, a call centert és az ügyfélszolgálatot is. A központ pénteki átadását megelőző sajtótájékoztatón Kovács Zoltán, Magyar Autóklub főtitkára hangsúlyozta, 102 ezer tagjuk van, ami 10 százalékos bővülés a korábbi évhez képest.

Kibővítette szolgáltató központját a Magyar Autóklub újpesti telephelyén, ide telepítik a teljes adminisztrációt, a call centert és az ügyfélszolgálatot is. A központ pénteki átadását megelőző sajtótájékoztatón Kovács Zoltán, Magyar Autóklub főtitkára hangsúlyozta, 102 ezer tagjuk van, ami 10 százalékos bővülés a korábbi évhez képest.Országos hálózatukat évente 380 ezren veszik igénybe, és 500 ezer autótulajdonossal állnak partneri kapcsolatban. Az ország különböző pontján lévő szervizpontok kialakítására az elmúlt hat évben 2,5 milliárd forintot fordítottak. Kovács Zoltán kiemelte: az utóbbi időben – új piaci szegmens találva – erősítették gépjármű-javítási tevékenységüket, és egy év alatt az ebből származó bevételüket megduplázták.
A főtitkár tájékoztatása szerint a megnyitó napján a Magyar Autóklub csatlakozik az Elektromos Mobilitás Programhoz, és ennek keretében üzembe helyezik az újpesti szolgáltató központban Magyarország harmadik elektromos töltőoszlopát. Az autóklub tájékoztatása szerint a kibővített szolgáltató központ átadásával Budáról Újpestre teszik át a székhelyüket.

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.