Kedvezőbb menetrend és fejlesztések a Turkish Airlines-nál

A nyári menetrendben a török légitársaság kedvezőbb budapesti indulásokat kínál, aminek köszönhetően több csatlakozás válik elérhetővé Isztambulban, ahol ráadásul nemrég Európa egyik legnagyobb business lounge-át is felavatta.

A március végén életbe lépő módosításnak köszönhetően a Los Angeles-i járaton kívül minden észak-amerikai desztináció elérhetővé válik budapesti indulással, ottalvás nélkül. A gépek immár 9.10-kor szállnak fel Budapestről és 12.05-kor landolnak Isztambulban, ezáltal a 13.15-kor induló New York-i járatra már biztosított a transzfer – csakúgy, mint az utána következő washingtoni, chicagoi, houstoni, bostoni, montreali és torontói gépekre.

A légitársaság egyébként nemrég kibővítette isztambuli lounge-át, amely már 5900 négyzetméteren több mint ezer utast tud kiszolgálni az Atatürk Repülőtér indulási részén. Az immár két szintes létesítmény gyerekjátszóval, könyvtárral, billiárddal, imaszobával, telekonferenciás teremmel, pihenőrésszel, zuhanyzókkal és masszázs-ágyakkal várja a látogatókat. A modern és tradicionális jegyeket viselő létesítményben a török és a nemzetközi konyha ízei egyaránt kipróbálhatóak.

A Turkish Airlines jelenleg 232 gépből álló flottát üzemeltet, amellyel 140 ország 230 célállomására repül, az idén ez utóbbiak számát 267-re szeretné növelni, 59,5 millió utast szállítva.

És persze az is jó hír a Törökországba utazóknak, hogy február elejétől magyar turisták vízummentesen léphetnek be a két kontinens határán fekvő országba.

Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.