Kedvezmény a Star Alliance törzsutasainak

A Star Alliance és a Heathrow Express különleges szolgáltatást biztosít a Star Alliance törzsutasprogram aranykártyás tagjai számára: másodosztályú jeggyel utazhatnak a Heathrow Express vonatainak első osztályán.

A szolgáltatás igénybevételéhez az utasoknak mindössze meg kell vásárolniuk egy oda-, vagy oda- és visszaútra szóló másodosztályú jegyet a repülőtér és a londoni Paddington pályaudvar között leggyorsabb vasúti összeköttetést biztosító Heathrow Expressre. A vonaton aztán elfoglalhatják bármelyik szabadon maradt helyet az üzleti első osztályon, ha megmutatják a kalauznak a vonatjegyet és a Star Alliance aranykártyát. Ízelítő az üzleti első osztály utasainak kínált kényelmi szolgáltatásokból: újságok és magazinok, szélesebb ülések, több hely a láb számára, külön asztal, hálózati csatlakozó minden ülésnél és fedélzeti TV.

A különleges promóció a Star Alliance légitársaságainál működő 21 törzsutasprogram minden aranykártyás tagjára vonatkozik, és február 15-től visszavonásig érvényes. Részletes ismertető: http://heathrowt2.staralliance.com/offers

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.