Karácsonyi meglepetés a KLM-től

A közelgő karácsonyi ünnepek alkalmából a holland királyi légitársaság egy új ajándékozási szolgáltatást vezet be: a „KLM Meglepetések” a nemzetközi és hosszú távú európai járatok utasai számára elérhető.

„Utasaink a Facebookon és a Twitteren gyakran fordultak hozzánk azzal a kéréssel, hogy repülés közben szeretnék meglepni utastársukat nászútjuk, születésnapjuk, vagy egy jeles évforduló alkalmából. Ezeknek az igényeknek tettünk eleget ezzel az ajándékszolgáltatás bevezetésével, a légitársaságok közt elsőként. Reméljük a különleges, felhők feletti ajándékozás az utazást még felejthetetlenebb élménnyé fogja varázsolni.” – nyilatkozta Martijn van der Zee, az Air France KLM E-Commerce részlegének alelnöke.

A www.klm.com/wannagives webshop-on keresztül a KLM olyan apró, ám a címzett számára annál nagyobb értéket jelentő figyelmességeket kínál, mint például egy pohár pezsgő, egy extra kényelmes ülés, parfüm vagy akár bonbon. Az ízlésesen becsomagolt, személyes üzenettel kiegészített ajándékokat a személyzet adja át, sőt, a KLM erre a szolgáltatására a földi házhozszállítást is biztosítja. A Flying Blue tagok pedig mérföldjeiket is felhasználhatják a vásárlásoknál.

 

Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.