Irány az USA az airberlinnel

Heti 84 járat Németországból az USA-ba, napi három berlini összeköttetés Budapestről és számos újítás jellemzi az airberlin idei nyári szezonját.

A tavaly novemberi reorganizáció után az airberlin két ágra oszlott: míg az új airberlin a német, az EU-s, a skandináv és az amerikai piacra, valamint az üzleti vendégkörre fókuszál, hálózati légitársaságként, addig az új Niki a nyaralódesztinációkra épít, az Etihad joint venture-jeként.

A légitársaság idén nyáron immár 84 észak-amerikai járatot kínál Berlinből és Düsseldorfból, újdonságként San Franciscóba heti négy, Los Angelesbe heti három, Miamiba heti öt új összeköttetéssel, és immár Orlando is elérhető segítségével. Ráadásul a csatlakozási idők is igen kedvezőek – nagyjából másfél órásak – a naponta New Yorkba és Chicagóba közlekedő gépeken, valamint a Los Angeles-i járaton, míg Miamiba reggel és este is elérhető csatlakozás. Mindezek mellett amerikai belföldi úti célok is foglalhatóak az American Airlines járatai segítségével.

A business class immár a teljes flottában egységesen megújult, az üzleti utazóknak pedig többféle verzióban – Points, Pro és Prime néven – kínálnak törzsutas-programot. A kkv-knak szóló program pedig most akciósan érhető el, és a légitársaság Status Match programja fél éven keresztül konvertálja át más légitársaságok törzsutas-szintjeit.

Az airberlin prezentációján kiderült továbbá, hogy a légitársaság kínálja a turistaosztály legnagyobb – 91 centiméteres – lábhelyét. És az Etihaddal való partnerség jegyében számos további lehetőséget is ajánlanak, így például az Abu Dhabi stopovert, amely több konstrukcióban vehető igénybeForrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.