International Five Star Diamond díjat kapott a Lufthansa

A Lufthansa a díjnyertes frankfurti First Class terminálban tartott ünnepségen vette át az American Academy of Hospitality Sciences (AAHS) elismeréseit, amelyet a Lufthansa prémium szolgáltatás-portfóliójának három eleme is elnyerte.

„International Five Star Diamond” díjat kapott az interkontinentális flotta First Class osztálya, a frankfurti First Class terminál és a First Class váró a New York-i JFK Nemzetközi Repülőtéren.

Az AAHS-t eredetileg nemzetközi étterem-minősítő szervezetként alapították 1949-ben, Chicagóban. Negyven évvel később 1989-ben a szervezet központját Chicagóból New York-ba helyezte át. Ma az American Academy of Hospitality Sciences az egyetlen olyan szervezet a világon, amely a luxusszínvonalú utazási szolgáltatások nemzetközi szektorának szereplőit jutalmazza kiváló teljesítményükért, International Star Diamond díja pedig a szektor egyetlen globális díjprogramja. Az AAHS az évek során az ötcsillagos szállodákon és éttermeken kívülre is kiterjesztette a programot, amelyben így már üdülőhelyek, légitársaságok, luxushajózási társaságok, gyógyfürdők, golfklubok, utazási célpontok, séfek és luxustermékek is részt vehetnek.

A Lufthansa 2005-ben nyitotta meg First Class terminálját a Frankfurti Repülőtéren, amely azóta is a világ egyetlen ilyen jellegű dedikált terminálja, míg világszerte 60 korszerű váró, összesen 45 ezer négyzetméter alapterületen várja a reptéri forgatagból utazás előtt vagy után kiszakadni és pihenni vágyó utasokat.

A Lufthansa hosszútávú járatainak fedélzetén nyújtott First Class szolgáltatása már több ízben is a legmagasabb pontszámot érte el az ügyfelek körében végzett felméréseken. A bőséges helyet biztosító, különleges nyitott környezet, a letisztult, határozott vonalvezetés és a finom színvilág mellett az ágazat legszélesebb ülésével rendelkező First Class sokféle fedélzeti szolgáltatást kínál, például gondosan összeválogatott borokat, mesterszakácsok alkotásait, párásító rendszert, zajelnyelő belső teret, valamint Porsche és Mercedes limuzinszolgáltatást.

Az International Star Diamond díjjal a Lufthansa igazán sikeres hetet zárt az elismerések terén, hiszen a légitársaság a hét elején nyerte el a World Travel Awards „Európa vezető légitársasága” díját. Két hónappal korábban a Lufthansát választották „A Közel-Kelet legjobb európai légitársaságának” a 2013-as Business Traveller Middle East Awards díjprogramban, Dubaiban. A nyár elején pedig szintén a Lufthansa lett „A legjobb nyugat-európai légitársaság” és „A legjobb transzatlanti légitársaság” a World Airline Awards párizsi eredményhirdetésén.

Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.