Hosszútávú fapadossal erősít az IAG

Az International Airlines Group (IAG) – a British Airways, az Iberia és az Aer Lingus anyacége – új hosszútávú diszkont fuvarozó indítását jelentette be. A LEVEL június elsejétől Barcelonából Buenos Aires, Punta Cana, Los Angeles és Oakland reptereire közlekedik.

A két Airbus A330-200-as gép premium economy és turistaosztályt kínál majd, összesen 314 férőhellyel. A gépek az Iberia IB kódja alatt repülnek majd hetente háromszor Buenos Airesbe, háromszor Oaklandbe, kétszer Los Angelesbe és Punta Canába.

A cég azért választotta kiindulási pontnak Barcelonát, mert a katalán város a bázisa a szintén az IAG-hoz tartozó Vuelingnek és számítanak az átszálló forgalomra, de a LEVEL a tervek szerint további európai nagyvárosokban is terjeszkedni fog.

Bár az indulásig kevesebb, mint három hónap maradt, az IAG menedzsmentje biztos benne, hogy üzleti modellje, innovatív brand- és árképzési stratégiája gyorsan piacra talál. Az árak egy útra 99 eurónál kezdődnek, és a premium economy utasok számára már tartalmazzák a feladott poggyászt, menüválasztást és a fedélzeti szórakoztató rendszert, míg a turistaosztályon utazók maguk választhatják ki, milyen extra szolgáltatásokat szeretnének igénybe venni. Az utasok továbbá részt vehetnek az IAG Avios hűségprogramjában. További információ: https://www.flylevel.com/

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.