Holland sztárszakács a KLM fedélzetén

Jonnie Boer háromcsillagos séf ételkreációi január 22-től október 26-ig lesznek elérhetők a World Business osztályon, az Amszterdamból induló járatok fedélzetén.

A World Business osztály utasai már 2010-ben is nagyra értékelték a sztárséf által összeállított ételeket, Jonnie most három újabb menüt dolgozott ki a következő kilenc hónapra.

Jonnie Boer feleségével, Thérése-zel közösen üzemelteti De Librije nevű éttermét Zwolle városában, a három Michelin-csillagos vendéglőt a világ ötven legjobbja közé sorolják. Thérése Boer a hely háziasszonya és sommelier-je, és az étterem mellett Jonnie és Thérése tulajdonában van a Librije’s Shop, a Librije’s Hotel és a Librije’s Atelier szakács- és borászakadémia is.

A KLM  World Business osztályán már évek óta vezető holland szakácsok fogásait fogyaszthatják az utasok. A neves séfekkel és sommelier-kkel való együttműködést továbbra is folytatja a holland királyi légitársaság, a közelmúlt menüi olyan nevekhez fűződtek, mint Sergio Herman, Richard Ekkebus, Mario Ridder és Richard van Oostenbrugge.

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.