Hatmilliomodik budapesti utasát ünnepelte a Ryanair

A Ryanair 2016. január 13.-án köszönthette a 2007-es magyarországi megjelenése óta szállított hatmilliomodik budapesti utasát, aki az izraeli Eilatba, a 2015/2016-os téli menetrendben szereplő négy új Ryanair célállomás egyikére utazott.

A Ryanair 2016-os budapesti nyári menetrendjében 18 útvonalat kínál (újdonságként Koppenhágát, Korfut, Malagát & Máltát), heti 100 járattal. Az idei évben több mint 1,7millió utassal számoló ír diszkont légitársaság közép-kelet-európai értékesítési és marketing menedzsere, Olga Pawlonka rámutatott: „a magyarországi ügyfelek most a Ryanair legújabb fejlesztéseit is élvezhetik. Ezek között található az új, innovatív, személyre szabható honlap, izgalmas, digitális elemekkel és valós utasbeszámolókkal a különböző célállomásokról, illetve a továbbfejlesztett menüválaszték, az új személyzeti egyenruhák és új kabinbelsők. Ezeket a fejlesztési programunk harmadik évében további újítások követik majd, hiszen a Ryanair a legalacsonyabb jegyáraknál jóval többet kínál.”

A szerencsés utast Ilan Mor, Izrael budapesti nagykövete, valamint Jost Lammers, a Budapest Airport vezérigazgatója is köszöntötte.

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.