Gyorsított biztonsági ellenőrzés az easyJettel

Az easyJet mostantól gyorsított biztonsági ellenőrzést kínál üzleti utasai számára, amellyel jelentősen csökkenhet a reptéri várakozási idő. A légitársasággal évente 10 millió üzletember utazik.

Az easyJet újabb szolgáltatással csábítja az üzleti utasokat: a Flexi Fare jeggyel rendelkezőknek mostantól elegendő, ha felmutatják beszállókártyájukat az arra kijelölt biztonsági pontokon, vagy az automata kapuknál beolvassák jegyük vonalkódját, kikerülve ezzel a sorbaállást. Az idén májustól bevezetett gyorsított biztonsági ellenőrzés 27 európai repülőtéren lesz elérhető, a kezdeményezéshez a légitársaság reptéri partnereinek már 54%-a csatlakozott.

Az elsősorban az üzleti utasokat célzó easyJet Flexi szolgáltatás 2011-ben indult, a szolgáltatás része, hogy az utazók akár két órával a járat indulása előtt is módosíthatják a repülés időpontját, a repülőgép elején foglalhatnak ülőhelyet, elsőbbségi beszállásra jogosultak, emellett nem kell külön díjat fizetniük a foglalás és a feladott poggyász után sem.

Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.