Győrből a repülőtérre

A Malév december 8-tól újabb belföldi célállomással bővíti útvonalhálózatát: Debrecen, Pécs, Szeged és Miskolc után Győrbe is naponta többször közlekednek a légitársaság buszjáratai. Az év elején bevezetett új szolgáltatás egyre ismertebb és népszerűbb az utazóközönség körében, így a Malév arra számít, hogy Győr és vonzáskörzetéből is egyre többen választják majd a nemzeti légitársaságot.

A Malév december 8-tól újabb belföldi célállomással bővíti útvonalhálózatát: Debrecen, Pécs, Szeged és Miskolc után Győrbe is naponta többször közlekednek a légitársaság buszjáratai. Az év elején bevezetett új szolgáltatás egyre ismertebb és népszerűbb az utazóközönség körében, így a Malév arra számít, hogy Győr és vonzáskörzetéből is egyre többen választják majd a nemzeti légitársaságot.A Malév naponta kétszer biztosít menetrendszerinti légi járataihoz csatlakozó minibuszjáratokat Győrből. Az új járat nem csupán transzfer-szolgáltatás, hiszen a légitársaság jártaszámával van ellátva, ami garanciát jelent az utasok számára is, vagyis, a felszállás pillanatától kezdve nem kell aggódniuk a transzfer, a check-in és az egyéb repülőtéri teendők felől.
A minibuszjáratokat igénybe vevő utasok mentesülhetnek a transzfer megszervezésétől, az esetleges szállás, valamint a parkolás költségétől. A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre érkezve nem kell a jegykezelésre várniuk, hiszen a légitársaság már a földi járat során lehetővé teszi számukra a légi járatokra történő bejelentkezést (check-in), mindemellett frissítő és WIFI áll az utasok rendelkezésére akár már az utazás kezdetétől. A közvetlenül a repülőtéri terminál elé történő érkezést követően pedig gyorsított utas-biztonsági ellenőrzéssel juthatnak be a SkyCourt-ba.
A Malév távolsági minibuszjáratok – melyeket az AirportShuttle-Minibusz üzemeltet – Győrben a Hotel Ibistől indulnak.
A Malév belföldi járataira az utazási irodáknál és a www.malev.hu honlapon lehet Malév-repülőjeggyel együtt kényelmesen és egyszerűen jegyet foglalni.

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.