Független tanúsítvány a MÁV-Start online rendszeréről

Az elmúlt öt év tapasztalatai, több mint 1,7 millió online vásárlás és egy független minősítés alapján is megbízható és biztonságos a MÁV-START internetes menetjegyváltási rendszere.

Sikeresen teljesítette a MÁV-START internetes jegyvásárlási rendszere a Vedd a neten!  online vásárlást népszerűsítő program több szintű, minősítési eljárásának követelményeit, amelyet a Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért Közhasznú Egyesület a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság közreműködésével dolgozott ki.A MÁV-START internetes menetjegyváltási lehetőségeiről nemcsak a tanúsítvány, hanem a csaknem öt éves gyakorlati tapasztalat alapján is kijelenthető, hogy biztonságos és megbízható.

A vasúttársaság 2008-ban indította el az e-Ticket rendszerét, amellyel kényelmesen, akár otthonról is megválthatók a belföldi és nemzetközi menetjegyek, pót- és helyjegyek, bérletek, élőállat- és kerékpárjegyek.Az indulás óta több mint 1,7 millió vásárlás volt az online értékesítési rendszerben, ebből közel hatszázezer 2012-ben. A fizetés nemcsak bankkártyával lehetséges, hanem egyes belföldi jegyek esetében akár a mobiltelefon-egyenlegek terhére is. A megvásárolt jegyeket az ország egész területén, negyvenkét állomáson elhelyezett internetes jegykiadó automatából lehet átvenni, vagy akár ki is lehet nyomtatni.

Az internetes jegyváltási lehetőségeket folyamatosan bővíti a vasúttársaság az utasok visszajelzései, és a lehetőségek alapján. Ennek köszönhetően azok az utasok, akik az otthoni nyomtatást jelölik be, akár elektronikus formában a laptopjukon vagy az okostelefonjukon is bemutathatják a www.mav-start.hu oldalon vásárolt feláras jegyeket a vonaton a jegyvizsgálóknak.

Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.