Fókuszban az üzleti utazók az Air France-nál

Kényelmes bőrülések, bővülő, még ínyencebb gasztronómiai kínálat – a francia légitársaság 50 millió eurós befektetéssel tovább fejleszti középtávú hálózatán belül működő gépeit, és bevezeti az üzleti utazókra szabott, Economy Flex viteldíjat.

Az újításokat – ügyfelek és utazási menedzserek bevonásával – 10 ezer visszajelzés figyelembevételével dolgozták ki, hogy globális hálózatával, innovatív szolgáltatásaival az Air France a korábbiaknál még jobban szeretné kihasználni erősségeit üzleti utasai érdekében.

2015 áprilisától az Air France folyamatosan bevezeti középtávú hálózatának megújuló üléseit. A kifogástalan minőségű bőrrel borított ülések, melyek minden osztályon elérhetőek lesznek, optimális kényelmet biztosítanak munkához, pihenéshez, étkezéshez egyaránt. A jövő év első felében 24 Airbus A319-es típusú gépet szerelnek fel az új ülésekkel, a későbbiekben, 2016 első félévében további 25 Airbus A320-ason találkozhatnak a megújult felszereléssel az utasok.

A business osztályon még a legrövidebb járatokon is teljes reggelit (kávé, tea, gyümölcslé, pékáru) kapnak az utazók, más napszakban pedig rágcsálnivalót és hideg élelmet szolgálnak fel. A hosszabb járatokon welcome drink, meleg ételek, borok, különleges kávék és likőrök is szerepelnek az ajánlatban. A süteményeket és a ropogós kenyeret minden járaton egyenesen a sütőből kivéve szolgálják fel.

A rövid távú utakon a turistaosztályon az utasok nagyméretű croissant-ok, édes vagy sós falatok és több gourmet szendvics közül válogathatnak napszaktól függően. A hosszú távokon pedig meleg fogásokkal várják az utasokat. A repülés alatt rengeteg alkoholos és alkoholmentes ital áll az utasok rendelkezésére minden kabinban.

 

 

Az Air France az Orange telekommunikációs céggel együttműködve rövidesen lehetővé teszi, hogy az utasok internetezzenek, e-mailt olvassanak, filmeket vagy sorozatokat nézzenek a fedélzeti wifi szolgáltatás segítségével. 2015 nyarától egy három hónapos teszt időszakban az Orange és az Air France ingyenes wifi hozzáférést biztosít két Airbus A320-as járatra a rövid és középtávú utakon.

A díjak tekintetében az Air France új, személyre szabott ajánlatokat dolgozott ki az üzleti utasoknak. Az Economy Flex névre hallgató szolgáltatás jegyei 2015 januárjától vásárolhatóak az áprilisban induló járatokra, ezek előnyei:

A jegyek módosíthatók és visszaválthatók extra költség nélkül, ugyanazon az osztályon belül;

  • Az utasok korábbi időpontban induló járatot is választhatnak az eredetileg lefoglaltnál, ugyanazon a napon, extra költség nélkül, a rendelkezésre álló szabad helyek függvényében;
  • Hozzáférés a Skypriority szolgáltatásokhoz a gyors és kényelmes reptéri élményért;
  • A fedélzeten az utasok rendszerint a turistaosztályú kabin elejében kapnak helyet, így elsőbbséget élveznek be és kiszálláskor;
  • Az új ajánlat más elérhető díjakkal is kombinálható, így például az utasok foglalhatnak „Economy Flex” áron odaúti jegyet, és „Mini” díjas jegyet a visszaútra;
  • Egy poggyász, maximum 23 kg-os poggyász díjmentesen feladható a csomagtérbe, egy 12 kilót nem meghaladó táska és kiegészítő (kézitáska, laptop, kamera) pedig felvihető a fedélzetre;
  • Lehetőség nyílik mérföldeket szerezni a Flying Blue törzsutas programjának égisze alatt.

Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.