Fizetős feladott poggyász a KLM-nél

A KLM európai járataira április 22. után foglalt repülőjegyei már nem tartalmaznak ingyenesen feladható poggyászkeretet, ugyanakkor 11 európai célállomására 99 euróért kínál jegyet és az alacsony tarifával elérhető desztinációk számát a későbbiekben tovább bővíti.

A fuvarozó indoklása szerint az intézkedés célja, hogy a jegy árak továbbra is vonzóak maradjanak és az utasok csak azért a szolgáltatásért fizessenek, amit valóban igénybe vesznek.

A fedélzetre továbbra is ingyenesen felvihető két poggyász, amelyek össz-súlya nem haladhatja meg a 12 kg-ot. Minden egyes további csomagért 15 eurót számítanak fel egy útra – amennyiben előzetesen vásároljuk meg a szolgáltatást, a reptéri poggyászfeladás díja 30 euró lesz. A bőröndök becsekkolását a www.klm.com oldalon és mobilról is el lehet intézni a jegyvásárláskor, 48 órával az indulás előtt vagy akár utazási irodán keresztül is. Ugyanerre a dupla tarifa ellenében a reptéren is van lehetőség az önkiszolgáló gépeknél, csomag-leadási pontokon és a pultnál is. A Flying Blue tagok, a corporate szerződéssel rendelkezők, az Y vagy B osztályra jegyet váltók egy csomagot ingyenesen vihetnek fel. Továbbá a Fehéroroszországba, Grúziába, Olaszországba, Oroszországba, Törökországba és Ukrajnába közlekedő járatokon ingyenes marad egy poggyász feladása és az interkontinentális járatokra is egy bőrönd térítésmentesen adható fel.

Ugyanakkor a KLM bejelentette, hogy szintén április 22-től 11 európai városba már 99 euróért kaphatóak lesznek a jegyek, de a későbbiekben több mint 30 célállomásra szeretné kínálni az alacsony árat.

Forrás:

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.