Fix úti cél, flexibilis útvonallal

A Lufthansa október végén bevezetett, nagy távolságú utakra igénybe vehető „AnyWay Travel Pass” szolgáltatása azoknak szól, akik tudják hova mennének, de nincs megkötésük az útvonal tekintetében.

Az utasnak nincs más dolga, mint megadni az induló és a célállomást, valamint az oda- és a visszaút napját a lh-anywaytravelpass.com oldalon. Ezután választhat a Berlin, Düsseldorf, Frankfurt, Hamburg, Lipcse/Halle, München, Stuttgart és a Bangkok, Bombay, Boston, Delhi, Dubai, Hongkong, Los Angeles, Miami, Peking, Sanghaj és Tel-Aviv közötti útvonalakból. Az AnyWay Travel Pass ára 179 eurótól kezdődik, egy útra, elérhetősége korlátozott. A jegyek a turista osztályra szólnak, a szolgáltatás egy poggyász árát tartalmazza. Az utazó néhány nappal az utazás előtt értesül a pontos útvonalról és indulási időről. Minden esetben a Lufthansa Csoport hálózati légitársaságainak egyikével (Austrian Airlines, Lufthansa vagy Swiss) fog utazni. Az új szolgáltatás bevezetését a Lufthansa Csoport frankfurti, müncheni, bécsi és zürichi csomóponti repülőtereinek rugalmas és összehangolt utaskezelési rendszere teszi lehetővé.

Az AnyWay Travel Pass 2017. október 23-tól december 1-ig foglalható. Az utazásnak 2017. december 5. és 14. vagy 2017. december 28. és 2018. március 22. között kell megtörténnie. Az oda- és a visszaútra külön travel passt kell vásárolni. Az AnyWay Travel Pass ára nem visszatéríthető, és sem a dátumot, sem a repülés útvonalát nem lehet módosítani.

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.