First Class Budapestről az Emirates-szel

Az Emirates Airline 2015. június 1-jétől az eddigi kétosztályos Airbus A330-200-as repülőgépeket háromosztályosokra cseréli, így a dubaji székhelyű légitársaság az első Budapesten, amely First Class-t is kínál utasainak.

Az Emirates 2015. június 1-jén Dubajból induló EK111-es járata 8.30 órakor száll fel a Dubaji Nemzetközi Repülőtérről, és menetrend szerint 11.35 órakor érkezik meg a magyar fővárosba, majd az EK112-es 15.05 órakor indul vissza és 23.30 órakor landol Dubajban. Az EK111 és EK112-es járatok különlegessége az, hogy ezeken üzemelnek majd elsőként azok az Airbus A330-200-as típusú gépek, amelyek már három osztályon várják az utasokat. A bővítéssel 27 új ülőhellyel 54-re nő a Dubaj-Budapest járat prémium ülőhelyeinek száma, 12 First Class és 42 Business Class ülőhely áll az utasok rendelkezésére a 183 fős turista osztály mellett.

Az utasok minden osztályon élvezhetik az Emirates díjnyertes ice fedélzeti szórakoztató rendszerét, a Business, valamint a First Class utasok továbbá igénybe vehetik az exkluzív Emirates Lounge-ot a budapesti repülőtéren, rendelkezésükre áll a légitársaság sofőrszolgáltatása, és az elsőbbségi beszállásnak köszönhetően még kényelmesebben szállhatnak fel a gép fedélzetére.

Az Emirates nagyvonalú poggyász-szabályozása lehetővé teszi turista osztályon 30, üzleti osztályon 40, prémium osztályon pedig 50 kg feladott poggyász szállítását. Emellett azok az utasok, akik regisztrálnak a légitársaság díjnyertes Skywards hűségprogramjában, a légitársasággal megtett minden mérfölddel pontokat is gyűjthetnek, és így számos szolgáltatást jelentős kedvezménnyel vehetnek igénybe a világ különböző országaiban.

Forrás: Business Traveller Hungary

Ez is érdekelheti

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.